Kur te filloje shiu

Kur te filloje shiu; dil perjashta dhe leri te te lagin pikat qe bien nga qielli. Jane puthjet e Dashurise; qe prej shume kohesh kam dashur te ti fal!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*