Albanian SMS

Albanian sms / text in Albanian / Albanian whatsapp / dashuri / facebook like or share albanian sms / dashuri sms / dashuri Whatsapp / Tweet Dashuri SMS / Share Dashuri sms


me mungon qdo

me mungon qdo nate me mungon qdo dite e di valle qdo te thote ta duash dike por ai as qe ta din..


Dëshiroj të behem ujë

Dëshiroj të behem ujë; Të pikoj në buzët e tua; Dhe në fund ta kuptosh; Se sa fortë Të Dua. Lotët më rrjedhin; E syri më qanë; Për ty qe te ndjeva; Qe s´lejove te te kem prane.


Eshte e diele

Eshte e diele; askush nuk punon; vetem zemra ime; ne ty mendon Ska pranvera pa lule Ska dimèr pa stuhi Ska njeri pa dashuri ashtu as une nuk mund tè jetoj pa ty!


Kur te filloje shiu

Kur te filloje shiu; dil perjashta dhe leri te te lagin pikat qe bien nga qielli. Jane puthjet e Dashurise; qe prej shume kohesh kam dashur te ti fal!


Se di sa te dua

Se di sa te dua; sa te dua se di!as zemra; as une se kemi te lehte; une jam skllavi jot; skllave je dhe ti. Ne dashuri ka vec skllever; askush nuk eshte mbret.


Ndoshta jemi shum miq

Ndoshta jemi shum miq per tu dashuruar. por nese nje dite ti do te takosh dike per tu dashuruar; nese ai nuk do te jem un; do te doja te me ngjante.


Te dua

Te dua; pa ditur si; kur dhe nga! Te dua pa paragjykime dhe mendjemadhesi. Keshtu te dua; sepse nuk mundem te te dua ndryshe!