kuptosh


Dëshiroj të behem ujë

Dëshiroj të behem ujë; Të pikoj në buzët e tua; Dhe në fund ta kuptosh; Se sa fortë Të Dua. Lotët më rrjedhin; E syri më qanë; Për ty qe te ndjeva; Qe s´lejove te te kem prane.